(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
Представлений анотований список судинних рослин відмічених в 2007-2009 рр. на території регіонального ландшафтного парку «Кінбурнська коса», який включає 596 видів, що належать до 313 родів, 83 родин, 5 класів та 4 відділів. Серед них 29 видів включених в різноманітні Червоні списки.