(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
На основі аналізу флористичного і ценотичного різноманіття та сучасного стану природної та напівприродної рослинності розроблена графічна модель екомережі степової зони України, виділені і коротко охарактеризовані її структурні елементи міжнародного, національного та регіонального рівнів.