(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
В статті повідомляється про знахідку Drosera rotundifolia на Нижньодніпровських пісках в Херсонській області (Україна). Наводиться коротка характеристика місцезнаходження, яке є найпівденнішим в Україні.