(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
Досліджено флористичний склад лісових, чагарникових та лучних угруповань території карпатської частини ріки Дністер. Доповнений список рідкісних та червонокнижних видів рослин та встановлено локалітети їхніх оселищ.