(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
Охарактеризовані бріоценози з участю видів родини Plagiomniaceae, вказана фітоценотипічна роль видів родини. Наведені фіотоценотичні таблиці асоціації Plagiomnio cuspidati-Homalietum trichomanoidis (Pec. 1965) Marst. 1993 та безрангового угруповання Plagiomnium cuspidatum – сomm.