(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
Дана порівняльна характеристика термінів цвітіння 15 сортів і форм Zizуphus jujubа, що виростає в Херсонській області. Наведено суми ефективних температур (>10ºC) на початку і в кінці цвітіння.