(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2013)
Наведені аргументи на користь створення на території балки Зеленої (Криворізький регіон) ландшафтного заказника загальнодержавного значення. Охарактеризовані раритетні фракції рослинності і флори. Здійснена оцінка созологічної цінності ландшафтної системи балки на основі запропонованих критеріїв.