(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2013)
Чекліст мохоподібних України (2008) доповнено 15 видами, відомості про які з’явилися після йoго опублікування. З них 3 види відділу Marchantiophyta – Riccia beyrichiana Hampe ex Lehm., Riccia crinita Hoffm., Riccia erinacea Schiffn. та 12 видів відділу Bryophyta – Lazarenkia kozlovii (Lazar.) Boiko, Aulacomnium arenopaludosum Boiko, Bryum badium (Brid.) Schimp., Сampylopus introflexus (Hedw.) Brid., Fissidens exiguus Sull., Grimmia fuscolutea Hook., Myrinia pulvinata (Wahlendb.) Schimp., Plagiothecium ruthei Limpr., Pohlia proligera (Kindb.) Lindb., Schistidium elengatulum Blom, Syntrichia laevipila Brid., Zygodon dentatus (Limpr.) Kart. Вид Pohlia andrewsii J. Shaw необхідно виключити з Чекліста мохоподібних України.