(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2013)
Встановлено, що міцелій дикаріотичних культур Sch. commune на відміну від монокаріотичних має практично у два рази більшу ширину гіф, колонії, що утворюються більш щільні, з добре розвиненим повітряним та зануреним міцелієм. Електрофоретичні дослідження ендоферментних систем дозволяють ідентифікувати монокаріотичні культури, що домінують під час спільного зростання на єдиному субстраті.