(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2013)
В статті наводяться результати порівняльного аналізу флори ландшафтів Північного Причорномор’я на рівні виду ландшафту. Показано суттєву роль синантропізації в диференціації флори.