(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2013)
В статті наведені результати дослідження хорологічних, ценотичних особливостей та вікової структури 9 ценопопуляцій Astragalus dasyanthus – рідкісного виду, занесеного до Світового Червоного списку, Європейського Червоного списку та Червоної книги України у степових ценозах басейну р. Ворскли (Бєлгородська обл., Росія; Полтавська обл., Україна.