(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2013)
Досліджені морфологічні особливості 19 видів секції Medium D.C. роду Сampanula флори України. Встановлені спільні для всіх досліджених видів ознаки (розкриття коробочок поблизу їх основи чи середини), а також специфичні (куляста або оберненояйцеподібна форма коробочок, прямостоячі або пониклі плодоніжки, густе, розсіяне опушення з жорстких, м’яких волосків або його відсутність).