(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2013)
Досліджено рістрегулюючу дію координаційних сполук спірокарбону на насіння томатів (Solanum lycopersicum L.) сорту «Новачок», озимої пшениці (Triticum aestivum L.) сорту «Землячка Одеська», соняшника (Helianthus annuus L.) сорту «Ласун» і озимого ячменю (Hordeum L.) сорту «Гідний». Виявлено, що фітогормональний вплив більш проявляється на однодольних рослинах, ніж на дводольних. Стимулюючий вплив практично на всі біометричні показники виявлено для озимої пшениці.