(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2013)
На території Національного парку «Тузловські лимани» у липні 2012 року виявлено декілька екземплярів рослин виду Glaucium flavum Crantz. Це – європейсько- середземноморський вид на північній межі ареалу, внесений до Червоної книги України. Вид раніше для території Одеської області не наводився. Рослини зростали на черепашково-піщаному пересипу між оз. Шагани та оз. Малий Сасик.