(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2013)
В статті наведені відомості про знахідки на території України ряду цікавих представників родів Bolbitius та Pholiotina. Вони є результатом опрацювання зразків, що зберігаються в Національному гербарії України (KW), а також власних зборів автора. Як наслідок, отримано дані як про нові для її території види (Bolbitius lacteus, Pholiotina parvula та P. sulcata), так і про раніше невідомі місцезнаходження деяких вже зареєстрованих тут таксонів (Bolbitius reticulatus, Pholiotina brunnea, P. coprophila, P. mairei та P. vestita).