(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2013)
На основі ознайомлення з голотипом, власних матеріалів та літературних даних у статті узагальнено відомості про поширення та екологічні особливості рідкісного виду мікофільного гриба – Albertiniella polyporicola (Jacz.) Malloch et Cain. Наведено історію дослідження цього виду, його повну номенклатурну характеристику, уточнений діагноз та оригінальні ілюстрації. Вперше повідомляється про знахідку A. polyporicola на базидіомах Ganoderma resinaceum Boud.