(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2014)
Наводимо дані щодо нового для рівнинної частини України виду лишайника Lecanora strоbilina (Spreng.) Kieff., який знайдено в штучних лісонасадженнях долини р. Інгулець на корі сухих гілок Pinus sylvestris L. Цей зразок є другою знахідкою вищезазначеного виду в Україні.