(untitled) (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2005)
Фітоценотична приуроченість та стан популяцій Allium regelianum A.Becker ex Iljin і Ferula orientalis L. у регіоні Біосферного заповідника «Асканія-Нова»