Анотований каталог лишайників Ялтинського гірсько-лісового природного заповідника - ХОДОСОВЦЕВ, ОЛЕКСАНДР ЄВГЕНОВИЧ; БОГДАН, ОЛЕСЯ ВАЛЕРІЇВНА (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2024)
Анотований каталог лишайників Ялтинського гірсько-лісового природного заповідника