Види роду Leveillula G. Arnaud (Erysiphales): поширення в Україні та ключ для їх визначення - ГЕЛЮТА, ВАСИЛЬ ПЕТРОВИЧ; ВОЙТЮК, СВІТЛАНА ОЛЕКСАНДРІВНА (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2005)
Види роду Leveillula G. Arnaud (Erysiphales): поширення в Україні та ключ для їх визначення