Вікаріантна та дисперсалістська парадигми у розвитку глобальної історичної фітогеографії - МОСЯКІН, СЕРГІЙ ЛЕОНІДОВИЧ (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2005)
Вікаріантна та дисперсалістська парадигми у розвитку глобальної історичної фітогеографії