Аналіз чужорідних видів міської флори Миколаєва за первинними антерами та часом - МЕЛЬНИК, Р. П. (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2005)
Аналіз чужорідних видів міської флори Миколаєва за первинними антерами та часом