Oscillatoria salina Biswas – новий вид для флори України - ЯРОВИЙ, СЕРГІЙ ОЛЕКСІЙОВИЧ; СОЛОНЕНКО, АНАТОЛІЙ МИКОЛАЙОВИЧ; КОСТІКОВ, ІГОР ЮРІЙОВИЧ (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2007)
Oscillatoria salina Biswas (Cyanophyceae, Oscillatoriaceae) вперше наводиться для флори України. Знахідка описана та проілюстрована.