Результати перезимівлі (2005-2006 рр.) хурми східної (Diospyros kaki L.) в Дослідному господарстві “Новокаховське” (Херсонська обл., Україна) - ДЕРЕВ’ЯНКО, ВАСИЛЬ МИКОЛАЙОВИЧ (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2007)
Отримані результати довготривалого впливу низьких температур на велику кількість сортів (51 сорт) хурми східної (Diospyros kaki L.) в новому для неї регіоні – Дослідному господарстві «Новокаховське» НБС–ННЦ, м. Нова Каховка, Херсонська область.