Ендемізм флори Криму в ландшафтному контексті - ЄНА, А. В. (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2008)
Показано розподіл вузьких ендеміків по ландшафтах Криму та виявлені деякі філогеографічні закономірності.