Пероноспоральні гриби на рослинах відкритого ґрунту ботанічного саду Одеського національного університету імені І. І. Мечникова - КОРИТНЯНСЬКА, ВІКТОРІЯ ГРИГОРІВНА; ТКАЧЕНКО, ФЕДІР ПЕТРОВИЧ; ТОВСТУХА, НАТАЛІЯ ІВАНІВНА (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2010)
У статті наведені відомості про гриби порядку Peronosporales, виявлені на рослинах відкритого ґрунту ботанічного саду ОНУ імені І. І. Мечникова. 15 видів пероноспоральних грибів паразитували на 15 видах рослин з 15 родів та 10 родин. Найбільша кількість видів виявлених пероноспороміцетів (12) належить до роду Peronospora, роди Albugo і Plasmopara представлені 2 і 1 видом, відповідно.