Особливості бріофлори Лісостепу України - ГАПОН, СВІТЛАНА ВАСИЛІВНА (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2010)
Охарактеризована бріофлора Лісостепу України. Встановлено особливості її таксономічної та еколого-ценотичної структури, типи морф за відношенням до провідних факторів середовища (геліо-, гідро-, субстрато-, рН- морфи), а також розподілено мохоподібні за еколого-ценотичними групами.