Посухостійкість видів Diospyros L. в умовах інтродукції в Лісостепу України - ГРИГОР’ЄВА, ОЛЬГА ВОЛОДИМИРІВНА (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2010)
Досліджено посухостійкість видів і сортів хурми в умовах Лісостепу України. Встановлено морфологічні особливості продихового апарату листків у зв’язку з посухостійкістю.