Вагомий внесок чеських геоботаніків у синтаксономічне дослідження рослинності Чеської Республіки - Міркін, Б.М.; Наумова, Л.Г.; Ямалов, С.М. (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2011)
Вагомий внесок чеських геоботаніків у синтаксономічне дослідження рослинності Чеської Республіки