Національний природний парк «Олешківські піски»: народження нової природоохоронної структури на Херсонщині - Ходосовцев, О.Є.; Мойсієнко, І.І.; Пилипенко, І.О.; Бойко, М.Ф. (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2011)
Національний природний парк «Олешківські піски»: народження нової природоохоронної структури на Херсонщині