IV Міжнародна науково-практична конференція «Заповідники Криму. Біорізноманіття і охорона природи в Азово-Чорноморському регіоні» - Бойко, М.Ф.; Єна, А.В.; Загороднюк, Н.В. (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
IV Міжнародна науково-практична конференція «Заповідники Криму. Біорізноманіття і охорона природи в Азово-Чорноморському регіоні»