Концепція асоціації в сучасній фітосоціології - КУЗЕМКО, АННА АРКАДІЇВНА (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
Розглянуто сучасний стан фітосоціологічної методології в країнах Європи, а також проаналізовані задачі та перспективи її використання для класифікації рослинності в Україні на прикладі концепцій асоціації.