Lazarenkia (Pottiaceae, Bryopsida) – новий рід мохів та нова видова комбінація – Lazarenkia kozlovii - БОЙКО, М.Ф. (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
В статті подаються матеріали щодо опису нового роду мохоподібних – Lazarenkia Boiko (Pottiaceae, Bryopsida), який включає один вид – Lazarenkia kozlovii. Назва Lazarenkia дана на честь видатного українського бріолога А.С.Лазаренка.