Епіфітні мохи гірських лісів Сочинського Причорномор’я (Росія) - АКАТОВА, Т.В. (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
Представлена характеристика епіфітної мохової компоненти лісових угруповань Сочинського Причорномор’я (Росія), яка включає дані про поширення та зустрічальність 76 видів листостеблових мохів, склад і видове різноманіття сформованих ними комплексів.