Раритетне фіторізноманіття національного природного парку "Білоозерський": сучасний стан та аналіз - ЯРОВА, ОЛЕСЯ АНАТОЛІЇВНА; УСТИМЕНКО, ПАВЛОМИТРОФАНОВИЧ; ФЕДОРОНЧУК, МИКОЛА МИХАЙЛОВИЧ (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
Проведено аутфітосозологічний аналіз раритетного фітогенофонду національного природного парку «Білоозерський», що складає 10 видів, та синфітосозологічний аналіз раритетного фітоценофонду, що налічує 18 раритетних асоціацій.