Ценопопуляції рослин, що потребують охорони на території карпатської частини ріки Дністер - ПОЗИНИЧ, ІРИНА СЕРГІЇВНА (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
Досліджено флористичний склад лісових, чагарникових та лучних угруповань території карпатської частини ріки Дністер. Доповнений список рідкісних та червонокнижних видів рослин та встановлено локалітети їхніх оселищ.