Деякі особливості ембріології Fumana procumbens (Dun.) Gren. et Godr. (род. Cistaceae) - ШЕВЧЕНКО, С.В.; ГAФАРОВА, М.А. (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2013)
Надані результати вивчення процесів формування генеративних структур та показані особливості запилення, запліднення та розвитку зародка Fumana procumbens.