Роль бріофітного покриву в ревіталізацї антропогенно трансформованих територій. Львів: Левада. 2022. - Бойко, М.Ф. (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2022)
Роль бріофітного покриву в ревіталізацї антропогенно трансформованих територій. Львів: Левада. 2022.