Нові для України та Криму лишайники та ліхенофільні гриби з гори Аю-Даг (Україна) - ХОДОСОВЦЕВ, ОЛЕКСАНДР ЄВГЕНОВИЧ (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2013)
Наводяться відомості щодо 5 нових для України видів ліхенофільних грибів: Homostegia piggotii (Berk. & Broome) P. Karst., Phoma ficuzzae Brackel, Sphaerellothecium parmeliae Diederich & Etayo, S. propinquellum (Nyl.) Cl. Roux & Triebel, Syzygospora bachmannii Diederich & M.S. Christ. та лишайника Xanthoparmelia mougeotii (Schaer.) Hale. Приведено місцезнаходження нових для Криму видів ліхенофільних грибів та лишайників Lichenoconium lecanorae (Jaap) D. Hawksw., Melanelia disjuncta (Erichsen) Essl., Lichenomphalia umbellifera (L.) Redhead, Lutzoni, Moucalvo et Vilgalys.