Новий етап у вивченні ліхенофільних грибів – Diederich et al. 2022. Flora of Lichenicolous Fungi, Vol. 1, Basidiomycota. National Museum of Natural History, Luxembourg, 351 pages. ISBN: 978-2-919877-26-3. Price: 35 €.  - Дармостук, Валерій (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2022)
Новий етап у вивченні ліхенофільних грибів – Diederich et al. 2022. Flora of Lichenicolous Fungi, Vol. 1, Basidiomycota. National Museum of Natural History, Luxembourg, 351 pages. ISBN: 978-2-919877-26-3. Price: 35 €. 