Цитометричне дослідження розвитку гаметофітів у хлібних злаків та їх гібридів - БЛАНКОВСЬКА, ТАМАРА ПИЛИПІВНА (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2005)
Цитометричне дослідження розвитку гаметофітів у хлібних злаків та їх гібридів