Еколого-ценотичні особливості Scutellaria verna Besser в умовах природного заповідника “Єланецький степ” (Миколаївська обл., Україна) - МОЙСІЄНКО, ІВАН ІВАНОВИЧ; СОЛОМАХА, ВОЛОДИМИР АНДРІЙОВИЧ; СОЛОМАХА, ТЕТЯНА ДЕМ`ЯНІВНА; ДРАБИНЮК, ГАЛИНА В’ЯЧЕСЛАВІВНА (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2005)
Еколого-ценотичні особливості Scutellaria verna Besser в умовах природного заповідника “Єланецький степ” (Миколаївська обл., Україна)