Нові відомості щодо поширення раритетних видів рослин на території Донецького кряжу - ПЕРЕГРИМ, МИКИТА МИКОЛАЙОВИЧ (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2006)
Нові відомості щодо поширення раритетних видів рослин на території Донецького кряжу