Раритетний фітоценофонд чагарникової, чагарничкової та трав’янистої рослинності півдня України - ВАКАРЕНКО, ЛЮДМИЛА ПАВЛІВНА; ДУБИНА, ДМИТРО ВАСИЛЬОВИЧ (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2006)
Раритетний фітоценофонд чагарникової, чагарничкової та трав’янистої рослинності півдня України