До поширення Artemisia verlotiorum Lamotte (Asteraceae) та споріднених адвентивних видів в Україні - МОСЯКІН, СЕРГІЙ ЛЕОНІДОВИЧ (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2006)
До поширення Artemisia verlotiorum Lamotte (Asteraceae) та споріднених адвентивних видів в Україні