Морфологічна мінливість Aulacomnium palustre (Hedw.) Schwaegr. (Aulacomniaceae, Bryopsida) в умовах антропогенно трансформованого середовища південного сходу України - МАШТАЛЕР, ОЛЕКСАНДРА ВОЛОДИМИРІВНА (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2006)
Морфологічна мінливість Aulacomnium palustre (Hedw.) Schwaegr. (Aulacomniaceae, Bryopsida) в умовах антропогенно трансформованого середовища південного сходу України