Зміна параметрів ценопопуляцій Galanthus nivalis L. в різних еколого-ценотичних умовах (Львівська область, Україна) - ДОРОШЕНКО, КАТЕРИНА ВАСИЛІВНА (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2006)
Зміна параметрів ценопопуляцій Galanthus nivalis L. в різних еколого-ценотичних умовах (Львівська область, Україна)