Корифей географічного аналізу ліхенофлор (до 100-річчя від дня народження Макаревич Марії Флоріанівни) - Бойко, М.Ф.; Кондратюк, С.Я. (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2006)
Корифей географічного аналізу ліхенофлор (до 100-річчя від дня народження Макаревич Марії Флоріанівни)