Анотований список лишайників Кримського природного заповідника - ХОДОСОВЦЕВ, ОЛЕКСАНДР ЄВГЕНОВИЧ; БОГДАН, ОЛЕСЯ ВАЛЕРІЇВНА (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2006)
Анотований список ишайників Кримського природного заповідника