Порівняльна характеристика деяких видів роду Тhymus L. в умовах Херсонської області та Південного узбережжя Криму - СВИДЕНКО, ЛЮДМИЛА ВІКТОРІВНА; РАБОТЯГОВ, ВАЛЕРІЙ ДМИТРОВИЧ (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2006)
Порівняльна характеристика деяких видів роду Тhymus L. в умовах Херсонської області та Південного узбережжя Криму